Referenties

Veronique heeft mijn dochter echt kunnen helpen! Ze keek verder dan alleen ‘het probleem’, waardoor mijn dochter zich verder kon ontwikkelen.
Veronique is aardig en lief, maar ook direct en duidelijk. Ze durft dingen te benoemen, waardoor mijn dochter inzicht kreeg in haar eigen handelen.
Sinds de bezoekjes aan Veronique gaat het veel beter met mijn dochter.
Wij zijn erg tevreden!
Moeder van meisje van 16
Onze zoon liep vaak tegen dezelfde problemen aan. Met name bij verandering vond hij het moeilijk om dicht bij zichzelf te blijven en de veiligheid te vinden. Vaak resulteerde dit gevoel van onzekerheid in moeilijk gedrag. Daardoor kwam hij keer op keer in conflict met anderen en dat had weer een negatief gevolg op zijn gevoel van eigenwaarde. Door met Veronique naar zijn kwaliteiten te kijken en verstand en gevoel bij elkaar te brengen in hetzelfde lichaam hebben we gemerkt dat er meer rust is gekomen. Ook in zijn hoofd. Hij gaf ook aan dat het bovenin vaak druk was. Hij ziet nu goed waar zijn kwaliteiten zitten, maar weet ook wanneer hij iets lastig vindt. Dit kan hij nu ook beter benoemen. Ook kan hij beter bij zichzelf blijven als situaties dit van hem vragen, hij durft te vertrouwen op zijn eigenheid.
Dankjewel Veronique voor de aandacht die je had voor onze jongen en prettige manier waarop jij met hem en ook met ons hebt samengewerkt.
vader van jongen 9 jaar
Ik zou je nog even laten weten hoe ik het als moeder van V ervaren heb, dat ze bij jou in therapie is. Ik heb er veel van geleerd maar vond het op sommige momenten ook erg confronterend. Vooral dat V op bepaalde momenten in een soort 'loyaliteitsconflict' terecht komt, naar zowel haar vader als naar mij toe, dat vond ik wel moeilijk om te horen.
Iedereen wil uiteindelijk het beste voor zijn/haar kind en wil niet dat die dan ergens last van heeft/krijgt. Ik ben nu ook veel meer met het feit bezig dat als V verdrietig is, dat ik haar dan even met rust laat en er vervolgens na een tijdje met haar over probeer te praten. Ik ben blij met de tips die je gegeven hebt, hoe met haar om te gaan en probeer op bepaalde momenten ook wat 'luchtiger' met haar om te gaan en mijn emotie daar minder in te laten merken.
Ik wil je dan ook bedanken dat we zo ver met haar gekomen zijn en ik zal nog vaak aan bepaalde tips terug denken en ze daar waar nodig is toepassen!
Moeder van meisje 9 jaar
Hoi Veronique
Ik vond het erg leuk bij jou. We hebben samen vaak geknutseld, spelletjes gedaan en gepraat.
Ik heb er veel van geleerd.
Vooral het portret vond ik erg leuk om te maken.
Meisje 9 jaar, groep 6
Wat heb ik getwijfeld: wel of geen therapie voor mijn zoontje (8 jaar). Hij wilde alles altijd perfect doen. Daar had hij enorm veel last van. Het was ook nooit goed genoeg wat hij deed. Trots zijn op zichzelf vond hij maar lastig. Hij had zo'n last van zichzelf. Door hem naar therapie te sturen was ik bang dat hij de boodschap zou krijgen dat hij niet goed was, dat hij iets verkeerd deed. Dat ik juist zijn lage zelfbeeld hiermee een bevestiging zou geven.

Maar wat ben ik blij dat we hem uiteindelijk naar Veronique hebben laten gaan! Ons lieve manneke is door de gesprekjes/ sessies met Veronique een heerlijk tevreden kind geworden. Hij is meer ontspannen, praat meer, is trots op zichzelf, streeft minder naar perfectie en ga zo maar door. Hij zit gewoon lekker in zijn vel. En daar zijn mij man en ik Veronique zo ontzettend dankbaar voor. Dat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

Veronique: DANKJEWEL!
Moeder van 8-jarige zoon
Voor Veroniek
Bedankt voor alles het is hier niet eng en je leert er alleen maar van
Ik heb geleerd mijn goede gevoelens weer te vinden en mijn slechte gevoelens kwijt te raken
Ik vond het ook leuk omdat we veel spelletjes doen en knutselen. D.
Jongen 10 jaar, groep 6
Vorige week voor de 2e keer een traject bij Veronique afgesloten met onze zoon. Een paar jaar geleden bij Veronique terecht gekomen omdat we als ouders heel graag handvaten wilden in de opvoeding/ begeleiding van onze zoon. Met Veronique was er direct bij zowel ons als onze zoon een klik. Destijds veel geleerd en inzicht gekregen in onze zoon. Hijzelf werd rustiger en zat beter in zijn vel. Toen we begin dit jaar merkte dat zoonlief wat minder lekker in zijn vel begon te zitten hebben we opnieuw contact met Veronique gezocht. Iets waar zoonlief zelf mee kwam. Want, zo zei hij, misschien kan Veronique me helpen met mijn boosheid. Zo gezegd, zo gedaan. Opnieuw heel hartelijk ontvangen bij Veronique en onze zoon zit momenteel veel beter in zijn vel. Hij heeft weer veel mogen leren en kan op dit moment zelf weer verder met de dingen die hij van Veronique heeft geleerd. Wij als ouders hebben beter inzicht in onze zoon gekregen. Iets waar we heel dankbaar voor zijn.
Ouders van een jongen van 10 jaar
Lieve Veronique
Ik vond het heel leuk bij jou, ik ging er dan ook graag naar toe. Maar waar ik eigenlijk voor gekomen ben is dat ik een angstfobie voor spuiten, pillen slikken, antobioqa had.
Het zal nooit helemaal weg zijn, maar je hebt mij wel een groot stuk daarvan geholpen. Ik heb veel oefeningen daarvan geleerd. Als ik nu naar een eng doktersbezoek moet dan neem ik mijn balletje mee daar zitten mijn helpende gedachtes in en mijn geshopte foto.
Ik ben nu een keer voor een spuit geweest en dat ging heel goed, ik ben niet flauw gevallen en was niet meer misselijk ervoor. Ik durf nu ook pilletjes te slikken en dat durfde ik 1 jaar geleden niet.
Ik vind het jammer dat ik bij je weg ga maar ik heb het als positief ervaren soms zaten er lastige momenten bij maar daar heb jij mij mee geholpen!
Lieve Veronique bedankt voor alles dikke knuffel. B
Meisje 12 jaar groep 8
« Vorige12Volgende »